Om DelamotteHandicap

Delamottehandicap gør alt for at kunderne er glade. Delamottehandicap gør alt for at kunderne er glade.

Du tænker måske, ”kan jeg ikke bare gøre det selv?” Og ja, det kan du godt, men Delamottehandicap kan spare dig for en masse tid og besvær, og her går det hurtigt hvis man vil vide noget om et problem. 

 

HUSK at der ikke er nogle dumme spørgsmål og jeg vil gøre alt for at løse og hjælpe dig med dit problem så hurtigt som overhovedet muligt.

Hvad kan Delamottehandicap gøre for dig? I mit firma hjælper vi med vejledende rådgivning, og sætter stor pris på at kunderne er glade. 

Hvis jeg ikke kan løse din sag, har Delamottehandicap nemlig kontakterne og baglandet i orden, til at sende det videre til den rigtige. Det vigtigste for mig er at dit problem bliver løst og du er glad.

 

Måske har du taget kontakt til nogen og har ikke fået et brugbart svar, og her har Delamottehandicap stor erfaring indenfor hvilke knapper der skal trykkets på, for at du kan få den hjælp du skal bruge.

 

Hos Delamottehandicap er du ikke bare et sagsnummer, men en vigtig person som jeg vil gøre alt for at hjælpe, da jeg selv har været der og kender til hvor besværligt det kan være og finde rundt i. 

 

Du skal ikke holde dig tilbage og jeg vil se frem til at du kontakter mig, så jeg kan være med til at trykke på nogle knapper og give dig en bedre hverdag. 

 

 

Senest ændret Fredag, 21 Februar 2020 14:54

Følg os på Facebook