Storebælt - Brobizz

Storebælt - Brobizz Rabat at storeblælt til handicap

Storebælt Handicap giver rabat på Storebæltsbroen. DHB forestår bevillingen af Storebælt Handicap.

I september 2005 introducerede A/S Storebælt en særlig rabatordning for handicap-køretøjer. Handicappede bilister kan derfor køre over broen og få en rabat på 20%. Denne rabat opnås via et Brobizz abonnement.

Brobizz abonnementet skal være tilknyttet Storebælt Handicap og placeres i forruden ved kørsel over broen.

Abonnementet giver dig følgende fordele:

  • 20 % Rabat for hver tur over Storebæltsbroen, udover den normale 5% rabat man sparer ved at have en Brobizz. (kan ikke kombineres med de øvrige rabatordninger på Storebælt, herunder Storebælts tidsstyrede rabatter.)
  • Mulighed for kørsel gennem Brobizz-banen uden stop. Brotaksten trækkes automatisk via din Brobizz, fra dit Dankort, kredit – eller benzinkort.

Hvem kan få rabatten? 

For at komme med i Storebælt Handicap, skal du (eller én i husstanden), være i besiddelse af et Handicap Parkeringskort

Hvis ikke du har et parkeringskort, kan man komme med i ordningen, hvis man har modtaget støtte til køb af bil og/eller er blevet fritaget for afgifter ifølge lov om social service. 

Ejeren af bilen skal være bosat på samme adresse som den, der har parkeringskortet eller fået støtte til køb af bil og/eller er blevet fritaget for afgifter.

Tryk her for at hente ansøgningskemaet til Storebælt Handicap.

Du skal have en almindelig Brobizz i forvejen for at komme med i Storebælt Handicap. Har du ikke en Brobizz, skal du først henvende dig hos Brobizz selskabet på www.brobizz.dk

Dit ansøgningsskema skal sendes til DHB, sammen med en kopi af registreringsattesten til den bil, man ønsker BroBizz'en skal bruges i.  

Omregistrering af Brobizz Storebælt Handicap ved ny bil 

En Brobizz til Storebælt Handicap kun kan anvendes i den bil, den er registreret til. Får du ny bil skal du sørge for at få Brobizz’en omregistreret. Det gøres ved at udfylde nedenstående ændringsskema, som indsendes til os sammen med en kopi af registreringsattesten til den nye bil.

Tryk her for at udfylde ændringsskema

Det er muligt at tegne mere end én aftale, hvis der er flere biler i husstanden. En ekstra Brobizz skal bestilles hos Brobizz A/S på tlf. 70207049 eller på brobizz.dk, hvorefter ansøgningsskema med en kopi af bilens registreringsattest sendes til DHB - kan eventuelt scannes og sendes til os på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betingelser 

Vær opmærksom på, at du skal kunne dokumentere din ret til Storebælt Handicap jf. gældende betingelser (er vedlagt ansøgningsskemaet).   

Senest ændret Tirsdag, 02 maj 2023 11:14