Hvad kan DelamotteHandicap kan rådgive dig omkring

Du sidder måske og tænker ”hvorfor kan jeg ikke bare gøre det selv?”. Fordi det vil ofte resultere i en masse spildt tid og spildte kræfter.  VI er hurtig og effektiv og derfor vil din sagsbehandling være ligeledes. Vi har ekspertise i dette fag og ingen opgaver er for store eller for små for DelamotteHandicap. Alt efter hvilken opgave du/i har brug for står vi til rådighed og vil løse den så hurtigt som muligt så du straks får den hjælp du har behov for.

 

Hvilke opgaver kan jeg hjælpe dig med?

 

  • Kommune

Kommunerne er ofte forvirrede på handicapområdet og det kan være svært at forstå. Desuden har kommunerne ikke ens regler på området så det gør det hele endnu mere forvirrende. DelamotteHandicap hjælper dig med at forstå lovgivningen i din kommune.

 

  • Hjælpemidler 

Hjælpemidler er f.eks ergoterapeut, kiropraktor, handicapvenlig lejlighed, flex trafik osv.Det kan være svært at overskue hvilke hjælpemidler der betales af dig, og hvilke din kommune skal betale for. Her kan vi hjælpe med at redegøre for hvad der er hvad.   

Det gør ondt i DelamotteHandicap's hjerte at borgerne ikke kan tale og ikke har nogen form for kommunikation hjælpemidler. borgerne har også tanker og følelser. hvis du oplever det. ikke tøv med at kontakte os. vi skal i gang så hurtigt som muligt.

 

  • Alt indenfor BPA-ordning

En BPA-ordning er en større sag som er svær at blive klog på, Med DelamotteHandicap ombord får du kvalificeret hjælp til at finde et firma der kan varetage opgaven, hjælp til spørgsmål og/eller problemer med din BPA-løsning. 

 

  • Botilbud

DelamotteHandicap service har god erfaring omkring bofællesskaber og deres diverse ordninger. Spørg løs du skal endelig ikke holde dig tilbage.

 

  • Transport til handicappede

 Der er mange forskellige slags transportmidler. Men den primære for os handicappede er vores egen bil, men der er også andre løsninger. Firmaet bor lidt udenfor store København, så vi ved godt at tansport er lidt besværligt for os i kørestol, overfor udfordringerne ved at tage de offentlige transportmidler. Dette kan virke uoverskueligt fordi det er ikke altid lige let at finde ud af hvor tilgængeligt det er for os. Her vil vi rigtig gerne dele ud af vores erfaring og oplevelser.

Hjælpemidler er f.eks ergoterapeut, kiropraktor, handicapvenlig lejlighed, flex trafik osv.Det kan være svært at overskue hvilke hjælpemidler der betales af dig, og hvilke din kommune skal betale for. Her kan vi hjælpe med at redegøre for hvad der er hvad.  

Der gøre ondt i DelamotteHandicap's hjerte at borgerne kan ikke tale og ikke har nogen form for kommunikation hjælpemidle. borgen har også tanker og følelser. hvis du oplever det. ikke tøv med at kontakte os. for lige det skal vi i gang så hurtigt så mulighed

Senest ændret Fredag, 05 maj 2023 15:02