Kontakt

Kontakt

Adresse
Nærum Hovedgade 33, st lej 3
2850 Nærum
Storkøbenhavn/Rudersdal Kommune
Tlf.
+45 26 36 45 46

Kontaktformular

Send en e-mail
(valgfri)

Åbningstider m.m.

 

Hovedmaill: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

For øjeblikket oplever vores primære e-mail-server nedetid. Vi beder jer venligst om at kontakte os på vores midlertidige e-mail-adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Hvis I ikke hører tilbage fra os, er I velkomne til at kontakte os igen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..- Vi beklager ulejligheden
 
Du er velkommen til at skrive til os her på siden. Vær venligst meget tydelig i emnefeltet, så vi kan forstå, hvad det drejer sig om. 

 

Din henvendelse drejer sig om at få rådgivning. Du bedes venligst rette henvendelse til Rådgivningsafdelingen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller vores hovedemail 

 

Din henvendelse vedrører din faktura. Du bedes venligst rette henvendelse Regnskabafdelingen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi er også tilgængelig via chat eller mail, hvor vores engagerede team vil sørge for at bedes du ikke tøve med skrive til os, Hvis du står med et problem så bare kontakt os under ”du kan ikke vente”'

 

Delamottehandicap er hele tiden under produktion.

På Delamottehandicap's ny Roll-ups er der lille fejl med qr-kode til Linkedig. hvis du bruger den så skal du bare klikke på firmaet's  navn så ryger ind på den rigtige side.

 

Find det, du søger efter på vores hjemmeside Her! Vi har en oversigt over vores menu, seneste opdateringer på DelamotteHandicap's forskellige kanaler så du hurtigt kan finde det, du har brug for.

 

Til Info: Hvis i sender mails til hovedmail: Lige for tiden får jeg mange udenlandske mails. Hvis du vil sende mig en mail, så hjælper det mig, hvis du skriver DK i emnefeltet.

Hvis der er noget på hjemmnsiden du ikke forstår, så skriv venligst til mig. hvad og hvor det? 

På firma’s plakaten står udredning det er læg faglige ors jeg arbejde på finde et andet ord for det.

Jeg beklager, at teksttypen er meget anderledes, delamottehandicap er klar over det.

Hvis du kan ikke finde det du skal bruge? så kontakt mig

Vi vil gerne tilbyde dig en personlig oplevelse og invitere dig til at kontakte os via mail. Hvis du ønsker at skrive til en af vores personlige kontaktpersoner, bedes du bruge initialerne til vores to dygtige teammedlemmer, Emil Olsen "emo" er Direktør eller Thomas Grosen "tgb" er Underdirektør.

 

Bemærk venligst: Vi oplever i øjeblikket en stor tilstrømning af udenlandske e-mails til vores hovedmailadresse. Hvis du ønsker at sende os en e-mail, vil det være til stor hjælp, hvis du angiver "DK" i emnefeltet.

Hvis der er dele af vores hjemmeside, som du finder uklare eller ikke forstår, beder vi dig venligst om at kontakte mig for yderligere assistance. Vær venlig at angive præcist hvilke dele og hvor på hjemmesiden, du oplever udfordringer, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

Vi ser frem til, at du følger os på vores sociale medieplatforme, herunder Facebook, Instagram, YouTube og Linkedin. Vær opmærksom på, at vores Instagram-side stadig er under udvikling.

 

DelamotteHandicap søger at præsentere relevante historier inden for området på Nyheden, TV Folketinget og Borgerforening. Hvis I støder på noget, er I velkomne til at kontakte os for at få vores kommentar.

 

Åbningstider for DelamotteHandicap:

 

- Mandag: 10:00-16:00 (Frokostpause mellem 13:00-15:30), Chats åbne fra 17:00 til 18:30.

- Tirsdag: 10:00-16:00 (Frokostpause mellem 13:00-15:30), Chats åbne fra 17:00 til 18:30.

- Onsdag: 10:00-16:00 (Frokostpause mellem 13:00-13:30). Fra påske til uge 42 lukker vi kl. 15:00. Chats er lukket kun i den periode, hvor vi lukker kl. 15. Ellers er chats åbne fra 17:00 til 18:30.

- Torsdag: 10:00-16:00 (Frokostpause mellem 13:00-15:30). Chats åbne fra 17:00 til 18:30.

- Fredag: 10:00-15:30 (Frokostpause mellem 13:00-13:50). Chats er lukket.

- Lørdag: Lukket.

- Søndag: Lukket.

 

Vi er lukket på alle helligdage.

 

 

l Nedenstående finder du officielle åbningstider, som vi opdaterer løbende på Google for at sikre nøjagtighed og præcision.

 

Vi ser frem til at modtage din hanvendelse og håber på muligheden for at imødekomme dine individuelle behov og krav. Bemærk venligst, at vores logo i øjeblikket vises virksomhed arbejder dog på at implementere vores eget logo, som vil blive synligt på Google inden længe