Historie bag Delamottehandicap

Historie bag Delamottehandicap Historie bag DelamotterHandicap

"Velkommen til DelamotteHandicap - din partner i kampen for et mere inkuderende samfund! Firma's logo med to puslsespilsbrikker kan symbolisere behovet for at forbinde og samarbejde for at skabe et mere inkluderende samfund og  repræsenterer. sanfundet ikke altid formår at inkludere personer med med handicap, og at dette kan føre til en førlese at manglende samhørighed. Vores mission om at bringe mennesker  med og uden handicap sammen, så vi kan skabe en verden, hvor aller her mulighed for at leve fuldt ud. Vi tror på, at forskelligheder gør os stærkere, og at vi sammen kan overvinde alle udfordringer. Vores dedikerede team af bringer mennesker med og uden handicap sammen, så vi kan skabe en verden, hvor alle har mulighed for at leve fuldt ud. Vi tror på, at forskelligheder gør os stærkere, og at vi sammem kan overvinde alle udfodringer. Vores dedikerede team af specialister arbejde hver på at finde innovative løsninger og skabe poaitive forandringer i samfundet. Vi tilbyder et bredt udvalg af produker og services, der er designet til at imødekomme hehovene hos mennesker med handicap og deres pårørende. Uanset om du har brug for hjælp til at nevigere i det offentlige system, eller du søger efter hjælpemidler og tilpasninger, der kan forbedre din livskvalitet, er vi her for at støtte dig. Kontkakt os i dag og led os arbejde sammen mod en mere inkluderende fremtid!"

 

Firma's blev stiftet af undertegnede Emil Olsen i 2015 der følte at porten til handicapverdenen var meget lukket , forvirrende og fyldt med unødvendige regler. Emil ville åbne landskabet mere og gøre det lettere, hurtigere og enklere at få hjælp til de handicappedes individuelle problemstillinger. I efteråret 2022 trådte Thomas Grosen ind i firmaet som underdirektør, for at være med til at bidrage og fremme budskabet, om en nemmere hverdag med et handicap.

 

I DelamotteHandicap er et liv med handicap noget vi kender til. Vi lever selv med sygdommens begrænsninger og forstår derfor vigtigheden i at blive taget alvorligt og at ens sag bliver varetaget godt og hurtigt og uden al den ventetid en sagsbehandling på kommunen uundgåeligt vil medføre til.

 

 

Senest ændret Søndag, 07 maj 2023 21:25